Fietsleasing, toegankelijk voor iedereen

Bart's Bikes introduceert nu ook fietsleasing, waardoor het gemak en de voordelen van fietsen voor iedereen toegankelijk worden. Of je nu naar je werk pendelt, de stad verkent of gewoon van het buitenleven geniet, ons fietsleasingprogramma maakt het mogelijk om op een betaalbare en duurzame manier van de vrijheid van fietsen te genieten.

Met een fietsleasing kunnen particulieren en bedrijven eenvoudig hoogwaardige fietsen leasen voor een vast maandelijks bedrag. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsfiets, een robuuste mountainbike of een comfortabele e-bike, bij Bart's Bikes hebben we een uitgebreid assortiment aan fietsen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Onze lease-partners

Bart's Bikes werkt voor fietsleasing samen met meerdere partners zoals KBC, Lease a bike, O2O en B2Bike. Voor meer specifieke informatie betreffende één van deze partners kan u hieronder op de foto klikken om naar hun website te gaan. U bent uiteraard tijdens onze openingsuren steeds van harte welkom in onze winkel voor meer informatie omtrent een fietsleasing.